Rustbeskyttelse til bilen fra Dinitrol

Hos mig er du altid sikret den bedste rustbehandling

Kunne du tænke dig at beskytte din bil mod fordyrende rustangreb? Så er du kommet til det helt rette sted. Jeg driver virksomheden Tønder Antirust og Bilpleje, som er specialiseret inden for rustbeskyttelse af biler. Jeg er medlem af Dinitrol, og du er derfor altid garanteret den bedste undervognsbehandling, når du vælger at tage din bil forbi mit værksted.

Mit værksted ligger i Tønder, og her tager jeg blandt andet imod mange private bilejere fra både lokalområdet, Padborg, Haderslev og Aabenraa samt mange andre nærliggende byer. Du er selvfølgelig også velkommen.

5 fordele ved at rustbeskytte din bil

Det kan godt betale sig at beskytte sin bil mod rust. Det danske klima er nemlig utroligt hårdt for bilen, og det medfører blandt andet en stor risiko for rustskader på bilen, som er dyre at udbedre.

Med en rustbeskyttelse fra Dinitrol kan du forebygge rustangreb på bilen, og det betyder blandt andet, at du kan nyde godt af følgende 5 fordele:

  1. Du kan forlænge bilens levetid
  2. ​Du kan minimere dine udgifter til rustrelaterede reparationer
  3. ​Du kan mindske antallet af værkstedsbesøg og dermed slippe for besværet, der følger med
  4. ​Du kan opnå en højere gensalgsværdi
  5. ​Du kan øge sikkerheden i din bil

​Jeg er desuden tilmeldt en kontrolordning, som går ud på, at Teknologisk Institut laver stikprøvekontrol af bilerne, jeg har rustbehandlet. Dette fungerer som din sikkerhed, når du får mig til at behandle din bil.​

Både nye og ældre biler skal beskyttes mod rust

Alle biler bør blive rustbehandlet, uanset om de er nye eller gamle. Helt nye biler er ikke produceret til det danske klima, og derfor kan det altid godt betale sig at få rustbeskyttet den helt nye bil. Er din bil af ældre dato, kan det dog også godt betale sig at investere i en god rustbeskyttelse. Du minimerer nemlig dine udgifter til rustrelaterede reparationer, og du kan få glæde af din bil i længere tid.

Hvad koster rustbeskyttelse?

Jeg tilbyder altid en rustbeskyttelse, der passer til lige netop din bil. Derfor vil prisen også afhænge af den nødvendige behandling. Du kan dog finde en oversigt over mine priser her, og du er også velkommen til at kontakte mig for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris.

Hvordan kan vi hjælpe?

Ring til Tommy og book en tid på ​61 78 68 04

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tønder Dinitrol Center

Hos Tønder Dinitrol Center har vi rustbehandling, der passer til din bil, uanset alder og stand.

Kontaktoplysninger

Tønder Antirust og Bilpleje

Fabriksvej 14, 6270 Tønder

Klik her for rutevejledning

Telefon: 61 78 68 04

E-mail: mail@toender-antirust.dk